e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Bohatá nabídka zájmové činnosti v DDM Most

publikováno: 14.9.2009, kategorie: Pro děti, autor: Alena Kulichová

Sdílet: facebook twitter google+

V Domě dětí a mládeže v Mostě v týdnu od 14. 9. 2009 začínají pracovat všechny zájmové útvary. Uplatnění v nich najdou děti předškolního věku, školáci, studenti i dospělí. Stačí si prohlédnout nabídku a vybrat si. Sportovní, přírodovědná, technická nebo třeba estetická specializace je k dispozici v řadě kroužků, klubů a oddílů. V nabídce najdete rovněž jazykové kurzy.

Oddělení tělovýchovy např. nabízí pro celé věkové spektrum cvičení aerobiku, basketbalovou a volejbalovou přípravku, volejbaly, bruslení, in line bruslení, šachy, judo, klub pirátů, vodáky, ...

V oddělení přírodovědy se uplatní všichni milovníci zvířat i kaktusů. Jsou zde i kroužky, v kterých pracují rodiče se svými dětmi – např. Hlodavci. Dále je možnost navštěvovat teraristiku, akvaristiku, hadaře, ...

Do technických kroužků (železniční modeláři, automodeláři, lodní modeláři) se mohou hlásit děti od 9 let i dospělí.

V oddělení estetické výchovy mají možnost najít uplatnění milovníci tanečního umění – pro děti od 1. třídy to je taneční soubor Free dance, pro mládež 16 – 20 let taneční skupina S7D. Kdo by se chtěl naučit hrát na flétnu či kytaru, má zde ty nejlepší podmínky. Možnost vyžití zde mají i ti, kteří chtějí zkrášlit své okolí nebo sebe, či vlastnoručně vyrobeným dárkem udělat někomu jinému radost. A to vše k kroužku Korálek pro dívky od 9 let, Kutírně pro děti od 7 let nebo keramice. Keramika je určena i dospělým a kroužek Tvořilky všem ženám, které mají v pondělí dopoledne volno a chuť tvořit. Pro děti od 2 let je zajištěn samostatný program.

DDM nabízí i jazykové kurzy – ruský jazyk- pro začátečníky i pokročilé, anglický jazyk- začátečníci, německý jazyk – „falešní začátečníci“ a mírně pokročilí.  Nabízíme i přípravu k maturitě – jazyky, čeština, reklama, marketing. Nově pro holky a kluky od 11 do 15 let jsme připravili „Tee – club“. Dětský parlament v DDM pracuje od svého založení.

Zájemci o některý kroužek získají bližší informace na stránkách www.ddmmost.cz
 nebo přímo v Domě dětí a mládeže, Okružní ul., Most (autobus č. 5 – zastávka 17. ZŠ Most).