e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Filmové Vary v teplickém kině

publikováno: 14.7.2018, kategorie: Divadlo a film, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Tři výrazné snímky z programu 53. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary přiváží do Teplic přehlídka Vary ve vašem kině. První snímek Mama Brasil můžete vidět v kině Květen v Domě kultury v pondělí 16. července. Další dva filmy jsou připraveny ještě v červenci.

pondělí 16. července od 17,30 hodin
Mama Brasil
Nejobyčejnější příběh o rodičích a dětech od brazilského režiséra Gustava Pizzia v hlavní roli s okouzlující Karine Teles, dojímá, baví, zahřívá a slibuje, že život má spoustu barev a nových začátků. Drama. Vstupné 85 Kč, titulky.

pondělí 23. července od 17,30 hodin
Tísňové volání
Asger Holm, bývalý policista, kterému byla přidělena služba na tísňové lince, odpoví na volání od unesené ženy. Když je hovor náhle přerušen, začíná po ženě a jejím únosci pátrat. Dánský thriller. Režie: Gustav Möller. Hrají:  Jakob Cedergren, Omar Shargawi, Jacob Ulrik Lohmann. Vstupné 85 Kč, titulky. 

pondělí 30. července od 17,30 hodin
Studená válka
V období budování stalinského Polska, ale také moderní západní Evropy se odehrává příběh velké osudové lásky zpěvačky Zuly a skladatele Wiktora. V kulisách Varšavy, Berlína a Paříže zní jazzová a folklorní hudba a Zula s Wiktorem rozehrávají nádhernou, ale hořkou baladu, svoji vlastní studenou válku. Drama. Režie: Paweł Pawlikowski. Hrají: Joanna Kulig, Agata Kulesza, Tomasz Kot ad. Polsko / Francie / Velká Británie, titulky, vstupné 85 Kč.

Foto: Z filmu Mama Brasil, KVIFF.