e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Fotografové mohou soutěžit o pobyt v Dolním Poohří

publikováno: 14.5.2016, kategorie: Zajímavosti, autor: Libuše Novotná Pokorná

Sdílet: facebook twitter google+

Wellness pobyt v Dolním Poohří bude hlavní výhrou v druhém ročníku fotografické soutěže Poohří vaším objektivem, kterou v květnu vyhlásila Destinační agentura Dolní Poohří. Novinkou letošního ročníku je kategorie pro děti.

„Vloni se sešlo přes sto snímků amatérských fotografů, z nichž pětičlenná porota vybrala deset nejlepších, které byly vystaveny v Galerii Sladovna v Žatci. Krásných fotografií ale bylo víc, takže jsme ještě vydali sadu kapesních kalendáříků,“ vysvětluje ředitelka Destinační agentury Dolní Poohří  Libuše Novotná Pokorná. 

Fotografové mohou své digitální snímky posílat do 31. října 2016. Ocenění a následná výstava vybraných fotografií proběhne opět v Galerii Sladovna v Žatci v průběhu listopadu letošního roku. Kromě toho využívá Destinační agentura soutěžní snímky k propagaci Dolního Poohří, například v kalendáři. Tématy druhého ročníku jsou: Příroda, Krajina a řeka Ohře a Historie a památky.  Letos se mohou do soutěže přihlásit i děti, které budou mít vlastní soutěžní kategorii. „Pro letošní rok jsme připravili opravdu hodnotné věcné ceny – wellness pobyt, prohlídku Chrámu chmele a piva v Žatci a regionální výrobky z Dolního Poohří,“ dodává  Libuše Novotná Pokorná. 

Technické podmínky soutěže jsou k dispozici na www.dolnipoohri.eu, snímky je možné zasílat na e-mail info@dolnipoohri.eu (ve formátu jpg, rozlišení min. 2480X1748 px, maximální velikost 5 MB).

Snímek Josefa Kořenského je z loňského ročníku soutěže.