e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Film Líbáš jako Ďábel odstartuje digitální letní sezónu v Žatci

publikováno: 14.5.2012, kategorie: Divadlo a film, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

V sobotu 19. května bude pro návštěvníky slavnostně zahájena nová sezona Letního kina v Žatci. Zaměstnanci žateckého divadla, kteří mají na starosti provoz tohoto přírodního amfiteátru v ulici Jaroslava Vrchlického, již několik týdnů pracují na úpravách a postupném přesunu digitální technologie z kina kamenného.

Letní kino nabídne divákům velice kvalitní obraz i prostorový zvuk. Díky nové technologií shlédnou diváci všechny nové filmy v premiérách tak jako v ostatních kamenných kinech.

V den zahájení 19. Května bude pro diváky připravena projekce nové komedie Marie Poledňákové s názvem Líbáš jako Ďábel. Ti, kteří přijdou na tuto premiéru již od 20,00 hodin, dostanou od provozovatelů malý dárek v podobě koncertu některé z regionálních kapel a navíc pivo zdarma. Tento vstřícný krok  v podobě rozdání několika sudů sponzoruje Žatecký Pivovar.

Kino bude od května do června v provozu vždy v pátek, sobotu a neděli. V červenci a srpnu pak přibudou projekce také ve čtvrtek. Začátky projekcí budou vždy od 21,30 hodin a v srpnu již od 21,00 hodin. Kromě jmenované české komedie promítne žatecké letní kino například filmy Sněhurka a lovec, Muži v černém 3, Prometheus, Madagaskar 3, Doba ledová 4: Země v pohybu a mnoho dalších. Kompletní program bude zveřejněn vždy na www.divadlozatec.cz a v rubrice Programy magazínu www.e-region.cz.