e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Tajemství orientálních tanečnic

publikováno: 14.3.2011, kategorie: Zajímavosti, autor: Oldřich Urban

Sdílet: facebook twitter google+

Přijďte se podívat na křest knihy "Tajemství orientálních tanečnic", který se bude konat 15. března v Café Atrium v Chomutovském SKKS. Regionálními kmotrami knihy jsou MUDr. patricie Kotalíková a Mgr. Marie Laurinová. Na křtu vystoupí a o knize promluví Sharka a Kariah, zahraje Arcus Gothic music z Chomutova.

Kniha Tajemství orientálních tanečnic je prvním uceleným průvodcem světem profesionálních orientálních tanečnic a hudebníků v České republice a na Slovensku. Jak se stát profesionální tanečnicí, jakým způsobem uspět v cizině, terapeutické přínosy orientálního tance pro vaše tělo a nejen to. Najdete zde skutečné životní příběhy, úspěchy i neúspěchy, okamžiky štěstí a slávy, ale také náročnou cestu lemovanou tvrdou dřinou, potem a odříkáním. Kniha Tajemství orientálních tanečnic vám formou osobních příběhů odhaluje způsoby, jakými svého úspěchu tyto osobnosti dosáhly.

Kniha se skládá z 31 článků osobností ze scény orientálního tance v ČR a na Slovensku. Jmenovitě: Adla Chombelik, Aini, Al Fayyum Dancers, Alsia, Annas, Aphrodité, Atria, Badriyah, Berrak Yedek, Eglal, Jiří Pělucha, Kariah, Karima, Kathreen, Krea, Lady Stania, Latifah, Paula Anděl, Marwan, Mila el Kral, Mona, Najla, Rena Milgrom, Rendy, Sahar, Sharka, Shereen, Sheyla, Silvia Szépe, Ta-Natyam, Warda.