e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Lednové akce DDM v Mostě

publikováno: 14.1.2010, kategorie: Pro děti, autor: Alena Kulichová

Sdílet: facebook twitter google+

Dům dětí a mládeže v Mostě připravil na leden opět několik akcí. Můžete se těšit na výrobu škrabošek a následný karneval pro děti v Meduze, připravena je i nabídka pro čas, kdy budou pololetní prázdniny a na konci ledna mohou děti plnit pohádkové úkoly při putování za dvanácti měsíčky.

V pátek 15. ledna od 17,00 hod. si v DDM všichni zájemci mohou vyrobit škrabošku, kterou určitě využijí na karnevalech. Potřebují k tomu pouze nůžky a 25,- Kč na materiál.

V sobotu 16. ledna se bude v Medúze Most od 15,00 hod. konat Karneval pro děti. Pro děti je připraveno hodně písniček,her a soutěží, budou se vybírat nejkrásnější masky. Vstupné je 35,- Kč a vstupenky je možné si od 8. 1. zajistit v DDM.

V DDM na děti nezapomínáme ani o pololetních prázdninách. Dětem, které chtějí prožít pololetní prázdniny v pohybu, nabízíme: přijďte 29. 1. od 9,30 do 11,30 hod. k nám na Pololetky s míčem. Potřebujete k tomu sportovní oděv a obuv do tělocvičny a 20,- Kč startovného.
Tomu, kdo by měl raději stolní tenis, nabízíme od 14,00 hod. Turnaj ve stolním tenise. I tady je startovné 20,- Kč.

V neděli 31. 1. mohou děti od 3 let plnit pohádkové úkoly na akci PUTOVÁNÍ ZA DVANÁCTI MĚSÍCKY aneb jak šla Maruška pro jahody. Start je od 15,30 do 16,00 hod., startovné 20,- Kč.