e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Zítra začínají v Teplicích vánoční trhy

publikováno: 13.12.2013, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Lions club Teplice pořádá v sobotu a neděli 14. a 15. prosince na Zámeckém náměstí v Teplicích Vánoční trhy. Otevřeno budou mít po oba dny od 10,00 do 18,00 hodin a doprovodí je bohatý odpolední program. Uslyšíte troubení ze zámeckého balkonu, řadu hudebních i divadelních vystoupení. Program zakončí koncert Ireny Budweiserové v kostele sv. Jana Křitele.

Program na pódiu na Zámeckém náměstí bude probíhat od 13,00 do 17,00 hodin. Návštěvníky čekají ukázky starých řemesel, tradiční české adventní hodování, doplněné o prodej farmářských výrobků. Program se koná každý den od 13,00 hodin. Vždy ve 14, 16 a 17 hodin uslyšíte troubení ze zámeckého balkonu. V sobotu po páté hodině vystoupí AG Flek, v neděli v 15,00 hodin například Krušnohorská dudácka muzika z Mostu, také Panoptikum Maxe Fische. Vstup na kulturní program je zdarma.

Víkendový program doplňuje v Regionálním muzeu v Teplicích dětská vánoční dílna, o níž se více dočtete v Tipech na adventní víkend. V kostele svatého Jana Křtitele v Teplicích můžete po oba dny od 10,00 do 16,00 hodin vidět výstavu keramiky Aleny Kartákové Teplo domova. V neděli od 16,00 hodin pak v kostele vystoupí Irena Budweiserová and Fade In a představí spirituály, gospely a vánoční písně. Vstupné je 250 Kč.