e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Pohádkové Safari v zooparku pojede letos jen jeden víkend

publikováno: 13.8.2019, kategorie: Pro děti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Dvě soupravy, třináct stanovišť, osmadvacet jízd a nespočet nadpřirozených postav čeká i letos na návštěvníky chomutovského zooparku. Klasiku letos doplní postavy z fantasy příběhů. Letos ale Pohádkové safari vyjede jen jediný prázdninový víkend, a to 16. a 17. srpna.

"Vedle typicky pohádkových hrdinů, jako jsou motýl Emanuel, včelka Mája nebo Sněhurka potkají děti na cestě také postavy z příběhů moderních. Pokud nevyschne bažina, dorazí princezna Fiona a budou-li příznivé podmínky, přistát by se mělo také na Pandoře," poodhaluje část z připravovaných novinek ředitelka zooparku Věra Fryčová. Po setmění se děj rozroste také o ohnivé efekty. Pokud budete chtít poblíž zooparku přenocovat, hledejte nabídku ubytování v Chomutově.

Předprodej jízdenek, které budou v daný den sloužit i jako vstupenka do areálu, už začal. Zoopark se opět vrátil k tradičnímu předprodeji v pokladkách. Rezervace jsou možné na tel. 703 149 043 nebo 703 149 045. „Zbytek neprodaných lístků bude k dostání přímo na místě, ale ze zkušenosti z minulých let doporučujeme raději zamluvit si vstupenky dopředu,“ dodává František Kremer z oddělení marketingu.

Soupravy budou vyjíždět v půlhodinových intervalech. Začíná se v 16,00 hodin, poslední souprava pak vyjede ve 22,30 hodin. Návštěvníky budou vozit střídavě Safari expres (vždy v celou hodinu) a zoovláček Amálka (v půl). Jízdné je 200 Kč za dospělého a 150 Kč za dítě. Kapacita Safari Expresu je padesát osob, Amálka pojme dokonce šedesát čtyři cestujících.

Foto: Zoopark Chomutov

Článek obsahuje P.I.