e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Klíny chystají zábavný víkend i letních závod na lyžích

publikováno: 13.6.2016, kategorie: Pro děti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Hry a soutěže pro děti, výstava veteránů, lezení na horolezecké stěně i recesistické závody na lyžích Zelená stopa - takový je program v sobotu a neděli 18. a 19. června na Klínech v Krušných horách. V sobotu vás navíc do hor doveze historický autobus.

Program:

sobota 18. června 2016

Netradiční jízda autobusem Škoda 706 RTO na Klíny:
12.10 hodin - nástup v Mostě u sportovní haly
12.40 hodin - nástup na litvínvském autobusovém nádraží

13.00 - 16.00 hodin - program na Klínech
hry a soutěže pro děti, výstava veteránů i nových vozů Hyundai a Suzuki, stánky s jídlem, keramikou a jinými drobnostmi, lezení na horolezecké stěně s instruktory a trampolína zdarma, možnost využít i dalších sportovních aktivit, které Sport areál nabízí (sjezd na koloběžkách či kolech, minigolf, jízda lanovkou atd.)

19.00 - 21.00 hodin - koncert Kabát Revival Varnsdorf

neděle 19. června 2016

10.00 - 13.00 hodin - program na Klínech
dětské hrátky v pěně (náhradní oblečení s sebou), stánky s jídlem, keramikou a jinými drobnostmi, lezení na horolezecké stěně s instruktory a trampolína zdarma, možnost využít i dalších sportovních aktivit, které Sport areál Klíny nabízí (sjezd na koloběžkách či kolech, minigolf, jízda lanovkou atd.)
soutěž o nejbláznivější běžkařský/lyžařský oblek (body navíc i za lyže) a 5. ročník závodu Zelená stopa (vemte si s sebou dobové běžecké oblečení a staré běžky)