e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Jubilejní Beethoven: Vyhrajte lístky na zahajovací večer

publikováno: 13.5.2019, kategorie: Hudba, autor: Magdalena Jenčíková

Sdílet: facebook twitter google+

Severočeská filharmonie Teplice společně se světoznámým kvartetem z Vídně Janoska Ensemble zahájí ve čtvrtek 23. května v Teplicích další ročník Hudebního festivalu Ludwiga van Beethovena. Pokud chcete slyšet tento jedinečný zahajovací koncert, máte šanci získat právě teď vstupenky.

Dvě vstupenky do soutěže věnovala Severočeská filharmonie Teplice, která je pořadatelem Hudebního festivalu Ludwiga van Beethovena. Festival je připomínkou lázeňských pobytů slavného skladatele v Teplicích a pořádá se již od roku 1964. Mediálním partnerem jubilejního 55. ročníku je magazín www.e-region.cz.

Festivalové dění můžete od minulého týdne až do konce festivalu v červnu sledovat ve Speciálu Jubilejní Beethoven. Jak už jste z něj mohli dozvědět, koncert kvarteta Janoska Ensemble v Teplicích bude jediným vystoupením tohoto uskupení v Čechách v jejich nabitém koncertním programu. Pokud chcete být u toho, zkuste své štěstí a znalosti v soutěži.

Soutěžní otázka: Z jakého města pochází bratři Janoskové?

Kdy: Odpovědi posílejte do 17. května do 24,00 hodin.

Kam: Odpovědi můžete posílat e-mailem na adresu obsah@e-region.cz nebo prostřednictvím zprávy na facebookovém profilu @eregioncz.

Celé dění Hudebního festivalu Ludwiga van Beethovena můžete sledovat v květnu a červnu ve Speciálu Jubilejní Beethoven.