e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Co přináší dnešní Sportovní magazín?

publikováno: 13.5.2015, kategorie: Sport, autor: Míra Kuželka ml.

Sdílet: facebook twitter google+

V nejnovějším díle sportovního magazínu Avantgardsport.cz se podíváme na pátý hokejbalový duel, který odehráli mostečtí hráči už ve středu v Pardubicích, také zajdeme fandit Černým andělům do mostecké sportovní haly na druhé semifinále. Dozvíte se, že série porážek druholigového Baníku Most nebere konce.

Baník Sokolov na stadionu Josefa Masopusta zvítězil 1:0. V 25. kole fotbalové Divize B TJ Baník Souš padl na hřišti FK Litoměřice 0:1.

Ve sportovní hale TJ Lokomotiva Most se o víkendu konal již 9. ročník tradičního badmintonového turnaje Superstars Cup a tentokrát za mezinárodní účasti.

Na domácím hřišti Baník Most NH v ulici Vladimíra Majakovského se o uplynulém víkendu konal rovněž Pohár dorostenců a to u příležitosti oslav 110 let od vzniku národní házené

Mostecká liga malé kopané měla v neděli 10. května na programu 11. kolo, do kterého již zasáhli i hráči, kteří posílili jednotlivé týmy v rámci prvního přestupního období. 

Na závěr se můžete podívat na rozhovor s mladou boxerskou nadějí, vicemistrem ČR a boxerem Baníku Most Michalem Chludilem.

Celý pořad můžete vidět na www.avantgardsport.cz.