e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Kludského zahrada - festival nejen pro děti

publikováno: 13.5.2012, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: Jitka Viziová

Sdílet: facebook twitter google+

Tradiční festival naplněný hudbou a divadlem vypukne v sobotu 19. května v zahradě Kludského vily v Jirkově. V programu je připraveno několik divadelních vystoupení pro děti, zahraje Jiří Schmitzer a večer pobaví dospělé svou improvizací divadlo Vosto5. Celodenní program doplní workshopy, soutěže pro děti a pouťové atrakce.

Program:
10,00 Bajaja – Komedianti na káře (divadlo pro děti) - dvojice kejklířů a komediantů, kteří se svou károu naloženou loutkami i kejklováním objíždí štace u nás i dále za hranicemi. Žonglují, hrají pohádky i poučná představení.
11,30 Kdo s koho – Komedianti na káře (divadlo pro děti)
13,00 Primitiv akustik (chomutovský rock)
15,00 Jiří Schmitzer - herec, skladatel, písničkář a člen souboru Studia Ypsilon vystoupí se svými převážně humornými písničkami
16,30 Princ Nebojsa – Komedianti na káře (divadlo pro děti)
17,30 Uraggan Andrew – raggae
19,00 Stand´artní kabaret – Vosto5 (divadelní improvizace pro dospělé diváky) - pohled na naši společnost očima generace, která dětství a ranou část puberty strávila ještě před Listopadem, ale do života se pustila až po něm.
20,00 V3SKA - osmičlenná hudební skupina ze Stoda u Plzně vznikla v roce 2002 a hraje převážně styl SKA doplněný prvky reggae a punku. Svojí hudbou chce v prvé řadě bavit, a proto jsou její koncerty nabity energií a mají bezprostřední atmosféru.

Vstupné: dospělí 60 Kč, děti 30 Kč.