e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Dny vína na Benediktu už zítra

publikováno: 13.4.2016, kategorie: Výstavy, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Již zítra odpoledne, ve čtvrtek 14. dubna, budete moci ochutnávat skvělé nápoje na tradiční přehlídce Dny vína na Benediktu v Mostě. Letos se dvoudenní přehlídka připojí k oslavám výročí císaře Karla IV. a k ochutnání proto bude i víno z Karlštejna. Přijít můžete do pátečního večera.

Své výrobky představí vinařství Maděřič, Sing Wine, Hanzel, Zborovský, Šebesta, Pfeffer, Gotberg, Lahofer, regionální výrobce bude zastupovat Zámecké vinařství Třebívlice, dále Vinařství Mikrosvín, Vinařství Malaník, Vinné sklepy Zapletal a Vinařství Nechory. Prezentovat se bude i Výzkumný ústav rostlinné výroby Karlštejn a zahraniční vína představí pořadatel a velkoobchodník s vínem Bela Most. Sladkosti nabídne litvínovská Cukrárna U Radnice a sýry Statek Oblík. O příjemnou atmosféru se postará cimbálovka Jirkovák.

Otevřeno bude 14. i 15. dubna vždy od 15,00 do 20,30 hodin. Vstupenky za 250 Kč na osobu jsou k dispozici v předprodeji ve sportovním a vzdělávacím centru Benedikt Most, ve firmách Bela Most a Obex Most, dále Traxmandl Tour, Informační centrum Most v budově radnice. Vstupenku můžete zakoupit také na místě.