e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

I letos se hledá nejkrásnější snímek a video z Krušných hor

publikováno: 13.1.2021, kategorie: Zajímavosti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Destinační agentura Krušné hory vyhlašuje tradiční soutěž pro všechny nadšené fotografy a youtubery z řad amatérů i profesionálů. Své snímky a videa zachycující krásy Krušných hor můžete zasílat již nyní, a to až do konce prázdnin.

Vítězné fotografie a videa budou vybírány odbornou porotou a veřejností. Ze zaslaných fotografií bude odbornou porotou vytvořen kalendář pro rok 2022 a na vítěze z hlasování veřejností obou kategorií čekají ceny v hodnotě 5 000 Kč.

Fotky a videa zasílejte elektronicky na adresu soutezdakh2021@seznam.cz, uveďte své jméno a telefonní číslo. Fotografie musí geograficky pocházet z území Krušných hor (z české i německé strany) Cílem je zvěčnit Krušné hory v těch nejzajímavějších podobách v každém ročním období. 

Požadavky na fotografie: formát JPG, TIF, PSD. Minimální velikost snímku 6 000 x 4 000 pixelů (obrazových bodů), fotografie by měla mít minimálně 250 DPI. Orientace fotografií musí být na šířku. Každý účastník má právo zaslat do soutěže maximálně 5 snímků. Povinnou součástí přihlášené fotografie je průvodní informace, která musí obsahovat jméno autora a jeho e-mailovou adresu, telefonní číslo, název a krátký popis fotografie. 

Požadavky na videa: délka záznamu max. 60 vteřin, formát 16:9, MP4, rozlišení 720p a větší.

Podrobná pravidla soutěže jsou k dispozici na webu Destinační agentury Krušné hory.