e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Vyhrajte vstupenky na Lázeňských ples v Teplicích

publikováno: 13.1.2020, kategorie: Hudba, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Jedna z vrcholných společenských událostí zimní sezóny v lázeňských Teplicích se blíží. V pátek 24. ledna se v Krušnohorském divadle bude konat tradiční Lázeňský ples se Severočeskou filharmonií Teplice a hostem Janem Smigmatorem. Pro dva čtenáře máme připravené volné vstupenky. 

Hostem filharmonie bude letos zpěvák český swingový zpěvák Jan Smigmator, který vystupuje se svým Swinging Quartetem i velkými big bandy. Dirigovat bude jako tradičně bývalý šéfdirigent Charles Olivier-Munroe. Kromě nich se můžete těšit i na North Big Band a zpěvačku Ivetu Aman, hudební skupinu Flash, Igor Barboi Trio, Brass Bombers. Dále je v programu připraveno vystoupení Tanečního divadla Teplice a Styl-Dace Teplice, módní přehlídka salónu Nadi Moravcové, fotokoutek a tombola. Moderovat bude opět herec Roman Vojtek.

Vstupenky jsou v předprodeji v pokladně Domu kultury v Teplicích za cenu 290 a 490 korun. Pro čtenáře, který správně odpoví za soutěžní otázku a budou mít štěstí při losování, máme připravené dvě vstupenky na tento ples.

Otázka: Jak se jmenuje pořad, kterým na Dvojce Českého rozhlasu provází Jan Smigmator a Dasha?

Odpovídejte na e-mailovou adresu obsah@e-region.cz nebo prostřednictvím soukromé zprávy na facebookovém profilu eregion do půlnoci 16. ledna.