e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Fotografická soutěž na téma voda

publikováno: 13.1.2012, kategorie: Vzdělávání, autor: Oldřich Urban

Sdílet: facebook twitter google+

Centrum ekologické výchovy Viana při litvínovské Schole Humanitas vyhlašuje při příležitosti světového Dne vody další ročník fotografické soutěže, letos již potřinácté. Letošním podtitulem je Voda, jak ji neznáte. Soutěžit mohou děti i dospělí. Těšit se můžete na zajímavé ceny.

Při soutěži centrum spolupracuje s vodárenskými společnostmi v Ústeckém kraji. Uzávěrka třináctého ročníku soutěže je 29. února letošního roku. Formát fotografie je stanoven na velikost od 15 x 21 do maximálně 30 x 40 cm a do soutěže je možné přihlásit maximálně tři snímky jednoho autora, které nebyly dosud publikovány.

Soutěží se ve třech kategoriích - žáci 1. stupně základních škol, dále žáci druhého stupně, středních škol a učilišť a v poslední kategorii mohou své snímky uplatnit všichni ostatní. Fotografie musí být na zadní straně označeny názvem, kategorií, datem vzniku, jménem a adresu a kontaktem.

"Oceněné fotografie zůstávají v majetku pořadatele soutěže a vodárenských společností pro další využití. Ostatní fotografie budou zasílány zpět pouze v případě, že na zadní straně fotografií bude požadavek na vrácení uveden," doplnil informace vedoucí centra Viana Michal Tarant.

Fotografie zasílejte na adresu: Centrum ekologické výchovy Viana, Schola Humanitas, Ukrajinská 379, Litvínov, telefon 476 111 226. Další informace o soutěži jsou k dispozici také na webu www.humanitas.cz/viana.