e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Zoopark očekává jubilejního návštěvníka

publikováno: 12.8.2011, kategorie: Turistika, autor: Oldřich Urban

Sdílet: facebook twitter google+

Jubilejního 200 000. návštěvníka očekává Podkrušnohorský zoopark v Chomutově. Stane se tak výrazně dříve než v minulých letech. Může za to podle pracovníků zooparku i příznivé počasí. Jubilant se může těšit na atraktivní ceny, stejně jako v letech minulých.

"Příznivé počasí a krásné prostředí zooparku, který nabízí i řadu atrakcí  a služeb pro děti i dospělé přilákalo do poloviny prázdnin o 20 000 návštěvníků více než ve stejném období loňského roku," informovala Martina Pelcová z Podkrušnohorského zooparku. 
"Pokud se vám v zooparku  líbilo a chcete se podělit o své dojmy nebo nám napsat  své podněty na zlepšení můžete využít jednoduchý formulář, umístěný na webových stránkách zooparku v sekci Napište nám," doplnila.

Zoopark je otevřen každý den od 9,00 hodin. Nabízí více než 160 druhů zvířat na 112 hektarech, několik občerstvení, restauraci, dětské hřiště, lanové centrum, statek s domácími zvířaty a jeho součástí je také skanzen Stará Ves. Svézt se můžete Lokálkou Amálkou po zooparku nebo Safari Expresem, který vám ukáže zvířata v jejich přirozeném prostředí. Ve druhé polovině srpna pak nočním zooparkem jezdí Pohádkové Safari (více v Tipech na víkend).