e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Soutěžte o vstupenky na Vysmáté léto

publikováno: 12.7.2013, kategorie: Tipy na víkend, autor: Kateřina Táborská/Jiří Knop

Sdílet: facebook twitter google+

Kadaňskému Rockfestu Vysmáté léto přijedou k letošnímu 10. jubilejnímu ročníku popřát nejen české ale i zahraniční hvězdy v čele s finskými The Rasmus. Festival vypukne pod kadaňskými hradbami v sobotu 20. července a vy můžete být u toho zdarma, pokud se na vás usměje štěstí v soutěži na stránkách www.e-region.cz - mediálního partnera festivalu.

Pokud se chcete na festival podívat zdarma, můžete zkusit štěstí v soutěži na www.e-region.cz. Níže najdete otázky i adresu, kam posílat správné odpovědi. Šanci máte ode dneška do středy 17. července!

V sobotu 20.července se do kadaňského podhradí k řece Ohři sjedou a na třech scénách vystoupí více než dvě desítky hudebníků ze všech koutů naší republiky, Holandska, Německa, Finska i Velké Británie. Za všechny zástupce tuzemské hudební scény jmenujme nejen Anděly ovenčenou "Skupinu roku" Kryštof, držitele letošních cen Žebřík skupiny UDG, KOFE-IN a Clou, písničkáře XINDLA X, kapely The Plastic People of The Universe, Eddie Stoilow, Rybičky 48, Walda Gang nebo Krucipüsk. Příznivci tvrdší muziky jistě ocení i holandskou formaci Delain, která reprezentuje tzv. symfonic metal a britské The Dirty Youth, kteří zahajovali loňské vystoupení The Rasmus v Praze.

Finská rocková legenda a hlavní hvězda festivalu The Rasmus ovládne hlavní scénu ve 23,00 hodin. Její festivalový set nabídne průřez celou dosavadní kariérou skupiny, no.1 hity No Fear a In The Shadows nebo skladby Guilty a First Day Of My Life nevyjímaje.

Nepřetržitý hudební maratón vypukne v sobotu v 10,00 hodin dopoledne a i letos bude program rošířen také o divadelní scénu. Rodinám s dětmi nabídne opětovně také zázemí v podobě dětského koutku a zábavního stánku.

Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketstream za 600 korun a v den konání 700 Kč. Děti s výškou do 125cm mají opět vstup na festival zdarma.

SOUTĚŽ

Na adresu obsah@e-region.cz s předmětem Soutěž zasílejte do středy 17. července do 24.00 hodin své odpovědi na následující otázky:

1. Na kolika hudebních scénách se letos festival odehrává?
2. V jakém roce vznikla kapela The Rasmus?
3. Kdo nahradí na letošním festivalu Ewu Farnou, které lékař nařídil hlasový klid?

Tři vylosovaní výherci získají vstupenku na Vysmáté léto, která pro ně bude připravena v pokladně festivalu.