e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Létejte z drážďanského letiště

publikováno: 12.4.2011, kategorie: Zajímavosti, autor: Luděk Svoboda

Sdílet: facebook twitter google+

Služeb drážďanského letiště v loňském roce využilo bezmála 2 miliony cestujících a trend stále stoupá. Celkem je v létě v nabídce až 275 odletů týdně do 15 zemí, cestující si mohou vybrat z 22 různých aerolinek. A proč by měli tyto služby využívat Češi? Web se všemi důležitými informacemi o letišti, odletech a službách funguje i v českém jazyce. K dispozici je česká pracovnice, která poskytuje veškeré informace českým turistům v jejich rodném jazyce.

Mimo to letiště pořádá různé akce, které se specializují na českou klientelu. Příkladem takové akce je Velký cestovní den pro české zákazníky, který proběhne 18. 6. od 10 do 18 hodin. Na této akci budou k dispozici překladatelé, kteří pomohou Čechům při výběru zájezdů u 25 německých cestovních kanceláří. Dalším „tahákem“ jsou ceny za parkování, které vyjde jen na 15 Euro za sedm dní.

Mezi novinky pro letní letový plán, který je platný od 27. 3. do 29. 10., patří například:
• na řecký ostrov Kos a do egyptské Hurghady budou létat až dva lety týdně
• společnost Cirrus Airlines obnoví lety do Vídně
• přímé lety do Splitu, na Madeiru, Lanzarote, Korfu, Burgasu, Varny, na Ibizu a dalších oblíbených letovisek
• cestující ze severních Čech si mohou rezervovat zájezdy z letiště Dresden International u cestovní kanceláře ITS Billa Reisen, díky které se mohou dostat každý týden do svých oblíbených destinací
• společnost Aeroflot nabízí přímý let do Moskvy čtyřikrát týdně

Všechny novinky a důležité informace získáte na www.letiste-drazdany.cz.