e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

V Mašťově uspořádají sranda závod traktorů a fréz

publikováno: 11.6.2009, kategorie: Sport, autor: Renata Malíková

Sdílet: facebook twitter google+

Traktorcap 2009 bude v Mašťově na Kadaňsku v sobotu 13. června. Zúčastnit se ho může kdokoli, kdo má traktor nebo frézu. Soutěžit se bude v jízdě do kopce. Akce začne ve 12,00 hodin a má být zábavou nejen pro soutěžící, ale hlavně i diváky.

Soutěžit můžou nejen traktory tovární a domácí výroby, ale také frézy. Máme 4 kategorie a to: frézy tovární výroby, traktory tovární výroby do výkonu 25k, traktory tovární výroby nad výkon 25k a Unlimited domácí výroba. V tuto chvíli je přihlášených 39 strojů a máme signály, že další budou ještě přibývat,“ říká pro e-region starosta Mašťova Josef Slunéčko. Mašťovský Traktorcap je akce pro pobavení. Jezdci na ní mohou předvést své jezdecké umění. Stroje si musí přivést vlastní.

Soutěžit se bude nad hřbitovem. Nevybíráme startovné. Připraveno máme 60 cen. Ti nejlepší dostanou poháry,“ láká na závody starosta. Přejímka strojů začne v 10,00 hodin, závod v pravé poledne. Soutěžící můžou přijet i bez předchozího přihlášení. Pro diváky bude připravené občerstvení, hrát má hudba.