e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Na e-region.cz padl nový rekord: půl milionu!

publikováno: 10.11.2011, kategorie: Tipy na víkend, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Více než 500 tisíc návštěv zaznamenal v říjnu regionální internetový magazín www.e-region.cz. Podařilo se mu tak překonat další hranici návštěvnosti. Svým čtenářům v severních Čechách přináší tipy na volný čas, programy kulturních zařízení a zajímavosti z regionu již dvanáctým rokem.

Další novinky už pro vás v redakci chystáme. Již příští týden se můžete těšit na nový Speciál. Nikoho jistě nepřekvapí, že bude v tomto čase věnován Adventu a Vánočním svátkům. Najdete v něm plno tipů, jak strávit adventní víkendy, kde si prohlédnout Betlémy nebo nakoupit na trzích.

V letošním roce se magazínu podařilo překonat již druhý milník. Na začátku léta to bylo 400 tisíc návštěv měsíčně a nyní v říjnu 2011 půl milionu. Svědčí to o stoupajícím zájmu obyvatel regionu jak o internet obecně, tak o jejich touze trávit příjemně a smysluplně svůj volný čas a získat o tom informace na jednom místě.

Magazín www.e-region.cz nabízí ideální formu reklamy pro menší podnikatele, obchody či restaurace v regionu severních Čech. Inzerujte v magazínu, kam si lidé chodí pro tipy na svůj volný čas! Více se dočtete na http://www.e-region.cz/reklama.aspx.

Pokud pořádáte nějakou akci pro veřejnost, můžete se svými podněty podílet na obsahu webu, stačí nás kontaktovat na obsah@e-region.cz. Jestliže vaše firma dosud chybí na www.e-region.cz, registrujte se zdarma v katalogu.