e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Jarní prázdniny budou pokračovat na Lounsku

publikováno: 10.2.2020, kategorie: Pro děti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Děti na Lounsku se dočkají jarních prázdnin už v pátek 14. února. Připravili jsme pro vás několik tipů na tábory a akce během prázdninového týdne od 17. do 21. února.

Jarní příměstský tábor pro děti chystá Dům dětí a mládeže v Žatci. Určen je pro děti od 6 do 15 let a cena je 750 Kč. Zbývají poslední volná místa. Děti čekají hry, tvoření a výlety.

Dům dětí a mládeže v Postoloprtech pořádá jarní prázdniny na horách ve Svoru. Přihlášky jsou již uzavřeny, na případná volná místa se informujte v DDM

Jarní příměstský tábor pořádá také Dům dětí a mládeže v Podbořanech, a to každý den od 8,00 do 16,00 hodin. Děti čeká hraní her, vycházky a projektové dny. Cena včetně obědů je 500 Kč. Informace na telefonu 415214774.

Lounské děti mohou strávit prázdniny v Klubovně Luna. Na každý den bude pro ně připraven bohatý program - dopolední procházky, hry, výlety po okolí, aktivity v přírodě dle počasí. Luna je otevřena o prázdninách od 8,00 do 16,30 hodin a je určena školákům od 7 do 15 let. Vstup je zdarma, rodiče zajistí stravu a pití.

Ilustrační foto: Aline Ponce from Pixabay.