e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Hrajte o vstupenky na teplický Lázeňský ples

publikováno: 10.1.2018, kategorie: Hudba, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Král zimní plesové sezóny v Teplicích – Lázeňský ples v prostorách Krušnohorského divadla vypukne již příští pátek 19. ledna. Jeho hvězdou bude opět oblíbený dirigent Charles Olivieri-Munroe. Pokud ještě nemáte vstupenky, zkuste je vyhrát v soutěži magazínu e-region.cz a Severočeské filharmonie Teplice, jednoho z pořadatelů plesu.

Na co se můžete těšit? Nemůže samozřejmě chybět vystoupení Severočeské filharmonie Teplice, kterou bude řídit čestný šéfdirigent Charles Olivier-Munroe. Tento známý dirigent, který studoval mimo jiné na Janáčkově akademii múzických umění, je v Teplicích velmi populární. „Severočeskou filharmonii, která letos slaví 180 let od svého založení, vedl Charles Olivieri-Munroe dlouhých šestnáct let. Nyní působí ve Philharmonie Südwestfalen v Německu a v krakovské filharmonii,“ říká manažerka Severočeské filharmonie Teplice Magdaléna Jenčíková. „Do Teplic se ale pravidelně vrací. Kromě Lázeňského plesu také za dirigentský pultík našich koncertů. Nejbližší bude 8. února, kdy vystoupí s uznávaným českým hobojistou Vilémem Veverkou a bude též hostem Hudebního festivalu Ludwiga van Beethovena.“

Dále vás bude bavit Roman Vojtek se skupinou Fantastic 80´s, Petra Vraspírová, North Big Band, Mini Band, hudební skupina Flash, Taneční divadlo Teplice, TK Styl-Dance Teplice, Igor Barboi Trio.

Vstupenky jsou k dostání v pokladně Domu kultury Teplice za 490 Kč. Vy však můžete získat dva lístky úplně zdarma. Co pro to udělat?

Stačí k tomu dva jednoduché kroky - dát "To se mi líbí" facebookovému profilu magazínu www.e-region.cz a poté zaslat prostřednictvím facebooku zprávu se správnou odpovědí na otázku:

Kde se narodil čestný šéfdirigent Severočeské filharmonie Teplice Charles-Olivieri Munroe? Uveďte stát.

Čas máte do úterý 16. ledna do 24,00 hodin. Nechcete-li napovídat ostatním, pište prostřednictvím soukromé zprávy.

Foto: Archív Severočeské filharmonie Teplice.