e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Poslední volná místa v některých kroužcích DDM Bílina

publikováno: 9.10.2009, kategorie: Pro děti, autor: Vlasta Vébr

Sdílet: facebook twitter google+

Většina kroužků v bílinském DDM je už zcela zaplněna, některé kroužky ale nabízejí ještě poslední volná místa. Jedná se o kroužek fotbalové přípravky, břišních tanců a pletení z pedigu. Chcete na vlastní oči vidět, jak je vaše ratolest šikovná? Pak právě pro vás je tu Keramika pro rodiče s dětmi.

Pokud máte doma malého fotbalistu, můžete ho přihlásit do kroužku s názvem FOTBÁLEK. Jedná se o fotbalovou přípravu formou hry nejen pro kluky ve věku od 3 do 6 let. Malí fotbalisti se scházejí každé pondělí v 15:30 hodin. Zápisné je 500,-Kč.

Pokud se vaše dcerka ráda vlní při poslechu exotických rytmů, můžete ji zapsat do kroužku Břišních tanců. Je určený pro dívky od 5 let, které trénují každý čtvrtek od 16:00 do 17:00 hodin. Cena za celý rok je 450,-Kč. Břišní tanečnice vystupují často na nejrůznějších společenských akcích v našem regionu.

Poslední volná místa jsou i v kroužku Pletení z Pedigu, určený je všem, bez rozdílu věku, pohlaví a zkušeností. Z Pedigu se v bílinském DDM plete každé pondělí od 18:30 hodin. Během roku vás čeká více jak 30 schůzek, dozvíte se, co je to Ratan a naučíte se s ním pracovat. Platba na celý rok je 1500,-Kč.

Nevíte, jak co nejlépe strávit volný čas se svými dětmi? Chcete na vlastní oči vidět, jak je vaše ratolest šikovná? Pak právě pro vás je tu Keramika pro rodiče s dětmi-děti si budou při práci s hlínou rozvíjet jemnou motoriku, naučí se pracovat podle předlohy i podle své vlastní fantazie a vy budete u toho a sami uvidíte, jaké pokroky vaše dítě dělá. Keramika pro rodiče s dětmi je každé pondělí od 17:00 do 18:00 hodin. Cena je 720,-Kč.

U všech kroužků nabízíme možnost využití splátkového kalendáře.
Podrobnější informace hledejte na www.ddmbilina.cz.