e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Festival Rajské zahrady začíná za měsíc

publikováno: 9.8.2010, kategorie: Zajímavosti, autor: Luděk Svoboda

Sdílet: facebook twitter google+

Jde o II.ročník ekologického, filmového, hudebního a informačního festivalu, v termínu 9. až 12. září 2010 v Žízníkově u České Lípy. Výstavní prostor na akci je zdarma, jde o nekomerční akci. Výtěžek ze vstupného bude věnován třem projektům, které vyberou sami návštěvníci tohoto festivalu.

Zúčastněte se soutěže, přijďte vystavovat svůj projekt, své myšlenky, své nápady, své vynálezy, informovat o vaší činnosti, o vašem sdružení, nafoťte a vytvořte výstavy o problémech ve vašem kraji. Informace budou prezentovány formou výstav, projekcí filmů, přednášek, diskuzí a zábavných činností. Organizátoři budou vděčni, když se zapojíte v kterékoli z těchto aktivit. Zvou vaše hudební vystoupení, divadlo, scénku, tanec, výtvarnou dílnu, dětskou atrakci, ukázku soběstačnosti.

Máte nějaký zajímavý nápad, projekt, vynález který má za cíl pomáhat lidem a přírodě? Chyběji vám finance na realizaci tohoto projektu? Přihlašte svůj projekt do soutěže na festivalu. Přijd‘te ukázat i nápady, které si myslíte, že by soutěž nevyhrály. Na festivalu budou i informace, jak získávat státní dotace a granty. Kde a jak žádat u různých nadací. Zároveň se festivalu budou účastnit různí investoři a hledači talentů.

Podrobné informace najdete na adrese http://www.rajske-zahrady.cz