e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

ZRUŠENO: Phil Rudd zanedlouho přijede do Teplic, možná naposledy

publikováno: 9.5.2018, kategorie: Hudba, autor: Kateřina Hlavinková

Sdílet: facebook twitter google+

Bubeník Phil Rudd z AC/DC se svojí kapelou Phil Rudd Band přijede do České republiky, aby potěšil zdejší fanoušky na dlouho očekávaných koncertech. Minulý rok totiž musel zrušit celé evropské turné kvůli vážné nemoci kytaristy z kapely. Phil Rudd s kapelou vystoupí celkem na šesti místech po České republice. 17. května své turné zahájí koncertem v Teplicích v klubu Knak. TURNÉ ZRUŠENO

Včera, 16. května, dorazila od pořadatelů zpráva, že celé turné Phila Rudda je zrušeno. "Bohužel s velikou lítostí na základě aktuálního vývoje, který je zcela na straně managementu Phila Rudda, musíme informovat, že nadcházející celé evropské turné PHIL RUDD BAND, které bylo plánováno na květen-červen 2018, se ruší! Další informace bohužel v této věci nemáme, jelikož manažer Phila Rudda Alan Bellman ze společnosti Wave 365 Media Limited se sídlem v Londýně se všemi organizátory evropských koncertů, aktuálně řadu dní nekomunikuje," informovala Kateřina Hlavinková. Zaplacené vstupné bude vráceno v plné výši. 

Kromě teplického Knaku ve čtvrtek 17. května měl zahrát Phil Rudd Band v Jablunkově, Plzni, Českých Budějovicích, Praze a Olomouci. Pořadatelé z teplického klubu oznámili: "Jako náplast za zrušený koncert, vystoupí skupina Doctor Victor, jejich show je neskutečně energická a skvělá... Určitě budete mile překvapeni... A jako omluvu jsme uspořádali i afterpárty, kde zahraje mladá nadějná skupina Ethery."