e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Volby v zooparku: vybírejte nej mládě

publikováno: 9.4.2013, kategorie: Pro děti, autor: Martina Pelcová

Sdílet: facebook twitter google+

V sobotu 13. dubna ve 13,00 hodin odstartuje v Podkrušnohorském zooparku v Chomutově volba Nej mláděte. Přijďte si vybrat ze tří kandidátů svého nejoblíbenějšího a pošlete jej do celostátního kola Babyzoomu.

O vaši přízeň se bude ucházet zubr Cvamon, zástupce největších evropských přežvýkavců a velmi dobrý běžec, manulka Vlasta, která zaujme nejen svou krásnou srstí, a kaloň Eda, býložravec s výbornými smysly. V průběhu voleb se dozvíte o kandidátech mnoho zajímavého, pobavíte se při soutěžích a vaše hlasy budou přičteny k výsledkům internetového hlasování.

Podpořit své Nej mládě můžete i na facebookovém profilu zooparku. Jednoduchým kliknutím na „to se mi líbí“ pod fotografií svého oblíbence můžete od pondělí 15. dubna hlasovat pro svého kandidáta a pomoci mu k vítězství a postupu do celostátního kola. To se odehraje pouze na internetu - na facebookovém profilu UCSZOO - adrese www.facebook.com/uniezoo v termínu 29. 4. – 8. 5. 2013. Zde bude určen absolutní vítěz letošního ročníku Babyzoomu. Hlasováním v druhém, celostátním kole postoupíte do slosování o zážitkové a věcné ceny věnované českými zoologickými zahradami.