e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Soutěžte o vstupenky na vrcholnou událost teplické plesové sezóny

publikováno: 9.1.2019, kategorie: Zajímavosti, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Lázeňský ples, prestižní událost plesové sezóny v Teplicích, se koná již příští pátek 18. ledna. Jako každý rok pro vás partner magazínu Severočeská filharmonie Teplicka vyhradila dvě volné vstupenky. Hrát o ně můžete do neděle 13. ledna.

Lázeňský ples, o jehož pořádání se dělí Lázně Teplice, Dům kultury a Severočeská filharmonie Teplice, patří k vrcholným událostem zimní lázeňské sezóny na severu Čech. Večerem provází opět ambasador teplických lázní, populární herec Roman Vojtek. Sám má se společenským tancem bohaté zkušenosti a právě v této oblasti budete pátrat, pokud chcete vstupenky zdarma získat.

Ples začíná v Krušnohorském divadle v Teplicích v pátek 18. ledna v 19,00 hodin. O hudební stránku programu se bude starat samozřejmě pořádající Severočeská filharmonie Teplice pod vedením dirigenta Charlese Olivieri Munroe, dále North Big Band a Dasha. Program doplní skupiny Mini Band, Flash a Igor Barboi Trio. Představí se Taneční divadlo Teplice, TK Styl-Dance Teplice, návštěvníky čeká módní přehlídka, fotokoutek a samozřejmě tombola.

Pokud se vám nepodařilo sehnat vstupenku, máme pro vás poslední příležitost - soutěž se Severočeskou filharmonií Teplice.

Soutěžní otázka: V jakém roce vyhrál Roman Vojtek soutěž StarDance - když hvězdy tančí.

Termín: Do 13. ledna do 24,00 hodin.

Jak: Správnou odpověď napište e-mailem na adresu obsah@e-region.cz nebo prostřednictvím facebookového profilu v soukromé zprávě. Děkujeme za vaše "To se mi líbí" této stránce.

Cena: 2 vstupenky na Lázeňský ples