e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Otevřete si garážový výprodej - v sobotu v Žatci

publikováno: 8.11.2017, kategorie: Zajímavosti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Potřebujete se zbavit věcí, které mohou ještě jiným posloužit. Zapojte se v sobotu 11. listopadu do žateckého garážového výprodeje, který organizuje muzeum. Kde a jak můžete umístit svůj prodejní stánek a co můžete prodávat, se dozvíte v článku.

Ideální je umístit své stanoviště u sebe na dvorku či předzahrádce. Pokud to u vás nejde, má pro vás muzeum náhradní řešení – nabízí možnost zřídit si prodejní místo ve Staré papírně v ulici Volyňských Čechů. Otevřeno bude od 10,00 do 17,00 hodin.

Co nabídnout k prodeji? Garážový výprodej je skvělým řešením, jak se zbavit nepotřebných věcí, zpeněžit, co vám doma jen překáží nebo také získat nové poklady za minimální ceny. Je na vás, co na svých dvorcích či ve vratech nabídnete – jistě je vhodné nádobí a jiné domácí vybavení, knihy, hračky, drobný nábytek, nářadí, elektronika, ruční výrobky atd. Věci by však měly být funkční a v dobrém stavu. 

Pokud se rozhodnete účastnit se na svém pozemku, prosíme, dejte muzeu vědět, aby mohlo vaši „garáž“ zanést do mapy. Pro prodej ve Staré papírně platí pravidlo, že případné neprodané předměty je nutné si v následujícím týdnu zase odnést – v případě nevyzvednutí budou svezeny do sběru.

Pište na cizek@muzeumzatec.cz, příp. volejte na 774 350 411, kde vám pomohou a poradí.

Foto: Pixabay.com