e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Sport pro děti z Chomutovska

publikováno: 8.9.2012, kategorie: Pro děti, autor: Kateřina Stanislavová

Sdílet: facebook twitter google+

Zanedlouho bude otevřen chomutovský Aquasvět. Mezi služby, které veřejnosti nabídne, patří i plavecká škola, která již v tuto chvíli přijímá přihlášky do kurzů plavání. Určeny jsou dětem od 6 měsíců do 7 let a můžete se hlásit již dnes. Pro školáky je pak připraven program nazvaný Sportovní informace, kde se děti seznámí se základy tradičních sportovních disciplín.

Program je zaměřený na všestranný rozvoj pohybových schopností a dovedností dětí 1. až 3. třídy. V jednoročním cyklu si děti osvojují základy vybraných sportovních odvětví, učí se potřebným pohybovým dovednostem před tím, než se začnou dále specializovat. Zápis žáčků proběhne 10. a 12. září v Městské sportovní hale v Chomutově od 16,00 do 17,30 hodin.  Bližší informace získáte na telefonním čísle 775 702 851 nebo 474 651 079.

Plavecký stadion v Chomutově, který se bude brzo otevírat, připravuje Plavání rodičů s dětmi, které je vhodné pro děti věku od 1 roka do 4 let, Plavání pro neplavce určené pro děti od 4 do 7 let či Plavání pro kojence od 6 měsíců do 1 roka. Bližší informace zájemci naleznou na internetových stránkách www.kultura-sport.cz. Přihlášky lze podávat na recepci kina Svět.