e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Klášterečtí školáci můžou prožít prázdniny na výletech

publikováno: 8.2.2010, kategorie: Tipy na víkend, autor: Renata Malíková

Sdílet: facebook twitter google+

Klášterecké děti si můžou jarní prázdniny ve dnech 15. až 19. února zpříjemnit na výletech. Dům dětí a mládeže Volňásek pro školáky připravil například cestu do mosteckého Aquadromu i karlovarského kina na 3D představení. V plánu je také diskotéka a den plný her. Přihlášky na celodenní výlety je nutno odevzdat do středy 10. února.

„V pondělí dětem nabízíme výlet do mosteckého Aquadromu,“ říká pro e-region ředitelka DDM Volňásek Andrea Mokryšová. Odjíždí se autobusem v 10,00 hodin od Volňásku. Děti si sebou musí vzít svačinu, plavky, ručník, mýdlo a kapesné na občerstvení. Návrat je mezi 15. a 16. hodinou. Předškoláci se můžou na cestu vydat jen v doprovodu rodičů. Výlet stojí 100 korun.

V úterý bude v DDM den plný her a soutěží. Začátek bude v 10,00 hodin a konec v 15,00 hodin. „Zakoupili jsme spoustu nových deskových her, takže děti zvu. Uděláme i soutěže o pěkné ceny,“ slibuje ředitelka.

Na středu je v plánu výlet do Karlových Varů. Školáci se tam můžou těšit na návštěvu 3D kina a film Podmořský svět. Cena je 100 korun.

Ve čtvrtek bude v Klubíčku diskotéka a v pátek otevřeme keramickou dílnu a klubovnu železničních modelářů. Děti si tu budou moci prohlédnout mašinky i si s nimi zajezdit,“ láká školáky ředitelka.

Přihlášky na celodenní výlety je nutno odevzdat do středy 10. února. Formulář je možno si vyzvednou ve Volňásku, nebo si jej stáhnout na internetových stránkách www.ddm.kabel1.cz, kde jsou i bližší informace k programu na jarní prázdniny.