e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Nejsou ponožky jako ponožky aneb vyhrajte dárky za více než 10 000 Kč!

publikováno: 7.12.2016, kategorie: Zajímavosti, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Originální závodní ponožky, které ukrývají dárkové poukazy na motoristické zážitky na dráze mosteckého autodromu, můžete ode dneška získat ve vánoční soutěži, kterou pro vás připravil volnočasový magazín www.e-region.cz a AUTODROM MOST.

Ve hře jsou dva vouchery, které můžete použít jako vánoční dárek nebo je proměnit ve vlastní jedinečný zážitek. Hodnota jednoho univerzálního poukazu s modrými ponožkami je 5 445 korun. Podrobnosti o tom, co ponožky ukrývají a co všechno se dá za vouchery pořídit - a také nápovědu k soutěži najdete v článku Mostecký autodrom nabízí originální vánoční dárek. Ponožky s překvapením! a na webu mosteckého autodromu.

"Kromě praktického dárku – kvalitních teplých závodních ponožek – totiž poukazy obsahují i přímý nebo zprostředkovaný motoristický zážitek na závodní dráze a plochách pro výcvik bezpečné jízdy autodromu," vysvětlil PR manažer Autodromu Most Jan Foukal. 

Co musíte udělat, když chcete vyhrát? Nejprve dejte like facebookovému profilu e-region.cz, prostřednictvím soukromé zprávy odpovězte na tři soutěžní otázky (nepište do komentářů) a pak už si jen držte palce, abyste měli štěstí při losování! Na odpovědi máte 5 dnů, tedy musíte odpovědět nejpozději do neděle 11. prosince 2016 do 24,00 hodin.

Soutěžní otázky:

1) V jakých barvách nabízí společnost AUTODROM MOST vánoční ponožky?

2) Jaké číslo je na vánočních ponožkách?

3) Co toto číslo vyjadřuje?

Dva vylosovaní autoři správných odpovědí získají univerzální vánoční voucher s modrými ponožkami společnosti AUTODROM MOST v hodnotě 5 445 korun.

Držíme vám palce!