e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Mostecké SVČ láká halloweenskou nebo duhovou stezku

publikováno: 7.11.2020, kategorie: Pro děti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Středisko volného času Most muselo ukončit všechny své programy a kroužky, ale pro své dětské návštěvníky připravilo na listopad několik aktivit ke zpestření volného času. Aktuálně můžete vyrazit na halloweenskou stezku Benediktem nebo si vyzkoušet Mikulášské tvoření.

Do 29. listopadu se s dětmi můžete zapojit do Mikulášského tvoření. Vaším úkolem je samostatně i společně vytvořit obrázek, či výrobek s mikulášskou tématikou. Vyrábět můžete z jakéhokoliv dostupného materiálu ideálně ve 3D nebo na papír velikosti A4. Hotové výrobky, čitelně podepsané, s věkem autora, vyfoťte a pošlete na e-mail: kourilova@svc-most.cz. "Nejoriginálnější práce odměníme diplomem, medailí a věcnou cenou a zveřejníme na facebooku SVČ. Za každý výrobek od nás získáte drobnou odměnu," vysvětlila Alena Laštůvková.

Pokud se chcete s dětmi pobavit při venkovních aktivitách, vydejte se do areálu Benedikt v Mostě. V prostoru kolem letní scény na vás čeká 10 obrázků. Ty je třeba si zapamatovat nebo vyfotit a vytvořit z nich příběh. Zasílejte ho do 17. listopadu e-mailem na adresu lastuvkova@svc-most.cz nebo prostřednictvím facebookového profilu SVČ. I zde budou pro děti připraveny odměny.

Mateřské centrum Duhová školička, která funguje při SVČ, pro nejmenší připravilo Duhovou stezku na Šibeníku. Přístupná je do 22. listopadu a startuje se u dětského hřiště s mašinkou na vrchu Šibeník v Mostě. Stezke je určená pro děti od dvou do pěti let, které čekají úkoly. Za jejich splnění je v recepci SVČ připravena odměna., důkazy v podobě fotky pošlete na materske.centrum@svc-most.cz.

Do 20. listopadu probíhá také další kolo korespondenční šprtcové ligy. Podrobnosti najdete na webu SVČ. Na další dny pak středisko chystá programy jako Lucerničky sv. Martina, Mostecká jezerní příšera a další.

Ilustrační foto: Bany_MM z Pixabay.