e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Amerika, Kuba, Maroko a Altaj s cestovatelem

publikováno: 7.11.2016, kategorie: Turistika, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Na letošní zimu připravil cestoval Martin Loew cyklus čtyř cestovatelských diashow, s nimiž dorazí do Domu kultury v Teplicích. Vypravit se můžete postupně do Ameriky, na Kubu, do Maroka a na Altaj. Poprvé dorazí už toto úterý 8. listopadu do kina Květen s celovečerní diashow Americký severozápad.

A co uvidíte na americkém severozápadě? Především úžasnou a nespoutanou přírodu národních parků, ale také velkoměsto Seattle s moderní architekturou. "Provedu vás deštným pralesem i po divokých plážích v NP Olympic, vyšlápneme do nádherné krajiny severního Kaskádového pohoří a vydáme se do stepí a kaňonů na východě země. A jako překvapení mám i jeden netradiční bonus: ukážu vám, jak se cestuje s dvouletým klukem," říká cestovatel Martin Loew. Návštěvníky čeká moderní multimediální show, tvořenou stovkami fotek, autentickou hudbou, filmovými záběry, ale především živým vyprávěním.

V lednu příštího roku vás čeká výlet na Kubu, v únoru se můžete ohřát v africkém Maroku a posledním cestovatelským promítáním bude nejméně známá Altaj v březnu. Začátky vždy v 19,00 hodin.

Vstupenky na celý cyklus si můžete pořídit už teď formou zvýhodněného předplatného, takže získáte jednu ze 4 diashow zadarmo, a to v pokladně Domu kultury.

Foto: Martin Loew.