e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Kolibřík nabízí soukromí v kopretinách

publikováno: 7.2.2012, kategorie: Pro děti, autor: Eva Dušková

Sdílet: facebook twitter google+

Mateřské centrum Kolibřík v Chomutově nabízí novinku - pronájem místnosti skupině maminek s dětmi. Je to vítaná možnost pro spřátelené maminky, kde trávit společně s dětmi čas v zimních měsících. Místnost je v budově na sídlišti Březenecká, kde Kolibřík sídlí a provozuje hernu, bazárek, pořádá kroužky a přednášky. Kolibřík ji nově zařídil, včetně koberce s motivem kopretin.

V Chomutově jsou dvě tři místa, kam si můžu jít popovídat s kamarádkami, které mají také děti. Ale i tam je prostor omezený a musíme brát ohledy na ostatní,“ posteskne si nad nedostačující nabídkou padesátitisícového města Petra Štuhlová. Teď má díky Kolibříku možnost nejen vidět své známé, ale i rozvíjet sociální dovednosti syna Lukáška před nástupem do školky. „Mezi známými dětmi, které zná z kroužků nebo od kamarádek, si rychleji zvykne na společnost vrstevníků a zároveň můžeme pro děti připravit společný program,“ plánuje si už nadšeně.

Prostor je vhodný pro 5-7 dospělých s dětmi, a pronájem je možný každou středu a čtvrtek na dvě hodiny - od 9 do 11 hodin - za 180 korun. V pěti tak zaplatí jedna maminka za hodinu 18 korun, což vychází nečlenům klubu centra ještě levněji než vstupné do herny, která je přístupná veřejnosti. Samozřejmostí je možnost koupit si pití, dobroty pro děti, využít WC i přebalovací pult, a místnost bude vybavena i hračkami.

„Ráda bych, aby se tímto podařilo navázat na příjemnou atmosféru, která panovala ve zrušené pobočce ve Václavské ulici, kde maminky připravovaly program samy a děti vyrůstaly ve stabilní partě,“ říká k tomu Petra Bělohlavá, předsedkyně občanského sdružení Na Louce, které mateřské centrum provozuje. Rezervace kopretinového soukromí je u Michaely Erhartové, e-mail: michaelaerhart@seznam.cz, tel. 607127627.