e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Komořanský sněhulák oživí mostecké vánoční trhy

publikováno: 6.12.2018, kategorie: Pro děti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Společnost Severočeská teplárenská přiveze na mostecké První náměstí sníh! Navazuje na úspěšné letní Komořanské dětské hry na Matyldě a přiváží dětem zábavu i uprostřed zimy. Program Komořanský sněhulák s podtitulem „Pojďte se k nám ohřát…“ se bude konat v rámci vánočních trhů na Prvním náměstí v Mostě od pátku 7. do neděle 9. prosince.

Děti si budou moci na trzích postavit sněhuláka a vyfotit se s ním, pro šikovné sochaře jsou připraveny také odměny. Kromě sněhu budou na místě k dispozici i další nezbytné rekvizity pro dokonalého sněhuláka. „Snažíme se domluvit s extraligovým hokejovým týmem HC Verva Litvínov autogramiádu hokejistů. Pokud návštěvníky bude zajímat, odkud jsme vzali sníh na stavbu sněhuláků, je to právě z litvínovského hokejového stadionu,“ informuje marketingová manažerka Radka Bišická.

Nebyla by to teplárenská společnost, aby nepřipravila pro děti i dospělé během hraní něco na zahřátí. V zóně s názvem Tepelná pohoda budou připraveny ohřevné stojany a teplý čaj. Předvánoční pohodu s teplárenskou společností si mohou návštěvníci užívat všechny tři dny od 10,00 do 18,00 hodin. Nezapomeňte si s sebou na trhy vzít kupon z věrnostního programu Zážitky na dosah, s nímž získáte zdarma svařené víno nebo horký nealko nápoj u stánku pana Podroužky, který bude označen logem věrnostního programu. Svůj šálek si můžete vychutnat kdykoliv během adventních trhů. Pokud vám domů ještě nechodí kupony věrnostního programu, zaregistrujte se na webu https://setep.cz/vernost.

„Rozhodli jsme se navázat na úspěšné červnové Komořanské dětské hry na Matyldě, které se letos konaly poprvé v rámci závodu dračích lodí. Soutěží se v létě zúčastnilo velké množství dětí, výborně se bavily a odnesly si spoustu hezkých cen. Není proto důvod nechat děti čekat až do léta. Je na čase jim ukázat, že i v zimě se dá s teplárníky užít spousta zábavy,“ dodává Radka Bišická.