e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Skupina Laura a její tygři se vrací do Mostu, zahraje na autodromu

publikováno: 6.7.2017, kategorie: Hudba, autor: Jan Foukal

Sdílet: facebook twitter google+

Po delší době se do Mostu, kde ji kapelník Karel Šůcha v roce 1985 založil, vrací dnes již kultovní hudební skupina Laura a její tygři. Její devadesátiminutový koncert v sobotu 29. července od 20,00 hodin bude vyvrcholením akce The Most Show na místním autodromu.

Fanoušci se mohou těšit na celý aktuální repertoár od nejnovějších písniček po klasické hity z dřevních dob existence nevšední a stále mezi posluchači oblíbené a kritiky uznávané kapely.

The Most Show bude dnem plným sportovních, kulturních i gastronomických zážitků v celém areálu mosteckého autodromu. Návštěvníci se mohou těšit na závody série DMV GTC pro cestovní vozy i GT speciály na velkém okruhu, na malém okruhu na polygonu si to zase rozdají o body do evropského šampionátu minibiků mladí talentovaní jezdci na maloobjemových speciálech. Kdo se nabaží rychlých a silných strojů, může se nechat zlákat přehlídkou kulinářských specialit z různých zemí světa. Na své si přijdou i milovníci dobré muziky, kromě Laury a jejích tygrů zahraje i americký kytarista a zpěvák Dani Robinson či bluesová legenda Luboš Andršt.

Program začíná v 09,00 hodin a končí před půlnocí, vstupné je pouhých 150 korun. Food Festival s řadou zajímavých novinek z oblasti gastronomie a ochutnávkami tradičních i netradičních alkoholických a nealkoholických nápojů pak pokračuje i v neděli 30. července. Pořadatel proto nabízí zájemcům možnost přespat v areálu autodromu ve vlastním karavanu či ve stanu. Parkovné za odstavený vůz v areálu autodromu vyjde na 50 korun, za noc strávenou v karavanu či ve stanu poplatek činí 200 korun. Podrobné informace o The Most Show zájemci najdou zde