e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

V Mostě a Litvínově můžete v parku potkat cvičící maminky s kočárky

publikováno: 6.5.2016, kategorie: Sport, autor: Ilona Radicsová

Sdílet: facebook twitter google+

Mateřské centrum Barborka nově pořádá cvičení pro maminky (a klidně i tatínky), které buď nemají, nebo nechtějí shánět hlídání pro své děti. Děti svou přítomností při cvičení rodičů zároveň získávají přirozený vztah ke sportu. Lekce fitMAMI® probíhají v Mostě na Šibeníku a v Litvínově u zámku.

Cvičební lekce kombinují běh s kočárkem s posilovacími bloky. „Při první lekci padla se smíchem otázka, jestli vůbec chci, aby mi příště někdo přišel,“ říká lektorka Radka Nemčeková. Rodiče se ale nemusí obávat - lekce se přizpůsobí všem zúčastněným dospělým a stejně tak přítomným dětem, které nemusí být ani v kočárku (mohou již jezdit na odrážedle apod.) a budou do cvičení také zapojeny.

Každé úterý a pátek se schází zájemci o cvičení s kočárky v Mostě na Šibeníku, cvičí se od 9,30 do 10,30 hodin. Pondělky a čtvrtky patří Litvínovu, lekce jsou opět hodinové a začínají v 10,00 hod. Sraz je u zámku.

Aktuální informace je možné sledovat na facebookových stránkách „Fitmami Most, Litvínov“. Místo na lekci lze rezervovat prostřednictvím zprávy na výše zmíněných stránkách, e-mailu: rnemcekova@fitmami.cz nebo tel. čísle: 725 892 413.