e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Offroady a čtyřkolky se vrací do Bezděkova u Žatce

publikováno: 6.4.2017, kategorie: Sport, autor: Karel Fiala

Sdílet: facebook twitter google+

Po roce se do prostoru závodiště v obci Bezděkov u Žatce vrací soutěž terénních osobních aut jezdících v těžkém terénu s názvem Offroad trial. Nově se s těžkým terénem také poperou soutěžící v ATV Trial Čtyřkolek. V pátek 14. a sobotu 15. dubna se zde sjedou posádky z celé Evropy.

Svou účast opět potvrdili závodníci z Maďarska, Bělorusko, Slovenska, Česka i dalších zemí.  Jednotlivé vozy jsou rozděleny do několika kategorii. Vždy podle rozměrů a výkonnosti. Návštěvníci se mohou těšit také na velké množství doprovodného programu. Připraveny budou koncerty regionálních kapel, ale také ukázky  historického šermu. Malé děti se pak také vyřádí zcela zdarma  na kolotoči nebo skákacím hradu. Určitě také letos to bude pro všechny adrenalinový zážitek a příjemně prožitý  víkend. Program začíná vždy od 10,00 hodin, v sobotu končí kolem 18. hodiny, v neděli ve čtyři. Vstupné 100 Kč, děti 50 Kč. Podrobnosti o závodech a pravidlech můžete najít na www.offroadtrial.cz.

Doprovodný program pátek 14. 4. 

10:00 – 16:00 Jízda Hummer H1
12:00 Hasiči Postoloprty – zásah u nehody
15:00 Přelet ultralehkých letadel, ukázka historického šermu – Vítkovci Postoloprty
15:05 koncerty regionálních kapel - Kabát Tribute, Nirvána Revival, Hlahol (hard rock metal z Teplic), Schlak (crossover rock), Deepka (rock)
Dále budou připraveny jízdy předváděcích vozů, kolotoč a skákací hrad.