e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Císařovnu Alžbětu na Hněvíně zahraje Lucia Jagerčíková

publikováno: 6.4.2016, kategorie: Divadlo a film, autor: Tereza Braumová

Sdílet: facebook twitter google+

Hlavní ženskou roli v obnovené premiéře muzikálu Noc na Karlštejně Městského divadla v Mostě ztvární Lucia Jagerčíková. Sedm repríz se uskuteční ve venkovních prostorách hradu Hněvín u příležitosti oslav 700. výročí narození Karla IV. v červnu a červenci. Vstupenky jsou již v prodeji.

Luciu mostečtí diváci znají z muzikálů Zpívání v dešti (v roli Káti Seldenové), Cabaret (v roli Sally Bowlles) a z inscenace Postřižiny, jako Maryšku. Oproti původním plánům se změní také představitel Arnošta z Pardubic. Místo Františka Nedbala diváci uvidí Marcela Rošetzkého.

Pod širým nebem v kulisách hradu Hněvín v hlavních rolích uvidíte kromě Lucii Jagerčíkové také Miroslava Večerku. Dále se můžete těšit na Jakuba Dostála, Reginu Razovovou, Zdeňka Košatu, Williama Valeriána, Karolínu Herzinovou, Bohuslava Patzelta a mnoho dalších.

Premiéra se uskuteční 19. června ve 21,00 hodin, reprízy proběhnou v termínech 22., 23., 24. června a 1., 2. a 3. července opět od 21,00 hodin. Vstupenky jsou v prodeji od pondělí 21. března v pokladně divadla. Lze je také rezervovat na stránkách www.divadlo-most.cz. Vstupné je 300 Kč. 

Foto: A.Pšemetsk´yy