e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Březno bylo ve Zlatém erbu stříbrné

publikováno: 6.4.2011, kategorie: Zajímavosti, autor: Eva Dušková

Sdílet: facebook twitter google+

Soutěž o nejlepší webové stránky Zlatý erb dopadla pro Březno skvěle. „Druhé místo ze čtrnácti účastníků, to jsme spokojeni,“ usmívá se starosta obce Zděnek Valenta. Březno se účastnilo krajského kola soutěže poprvé a z Chomutovska bylo jediným zástupcem, který uspěl.

Nové stránky vznikly zhruba před rokem, důvodem však nebyla účast v soutěži. „Špatně se nám s nimi pracovalo, systém byl zastaralý,“ vysvětluje administrátorka Eva Gruntorádová. Nový design, nové možnosti - www.obecbrezno.cz - tam se mohou návštěvníci webových stránek obce Březno dozvědět důležité informace, novinky, kontakty i pokochat a pobavit se u videí a fotografií z různých akcí.

Naším cílem je, aby lidé byli informováni o věcech, které obcí hýbou. Tak se můžou sami přesvědčit, že jsme titul Vesnice roku nedostali nadarmo,“ dodává starosta Valenta. Do budoucna se dočká obecní web ještě vylepšování, zřejmě přibydou i atraktivní panoramatické fotky a texty v cizích jazycích s informacemi pro turisty.

Chomutovsko zastoupily v krajském kole soutěže Zlatý erb ještě obec Blatno a v kategorii nejlepší elektronická služba město Chomutov.