e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Mostecký autodrom nabízí originální vánoční dárek. Ponožky s překvapením!

publikováno: 5.12.2016, kategorie: Zajímavosti, autor: Jan Foukal

Sdílet: facebook twitter google+

Společnost AUTODROM MOST má inspiraci pro nadcházející vánoční období. Nabízí originální vouchery, jimiž lze překvapit pod stromečkem blízké či zákazníky. Kromě praktického dárku – kvalitních teplých závodních ponožek ve třech barevných a designových provedeních – totiž poukazy obsahují i motoristický zážitek na závodní dráze. A už od středy můžete o poukazy soutěžit na www.e-region.cz.

„Nabídkou originálního dárku zároveň oživujeme magickou legendu okolo šťastných závodních ponožek. Nosili je všichni úspěšní závodníci v dosavadní třiatřicetileté historii autodromu. Kouzelná moc ponožek zaručuje jejich přesnou nohu na pedálu a opatruje je nejen na silnicích, ale i doma s nohama v teple. A stejně tak naše ponožky ochrání všechny jejich majitele také při cestování v běžném každodenním provozu,“ vysvětlila eventová manažerka autodromu Tereza Zajíčková.

Červený voucher s červenými ponožkami nabízí zážitek v podobě testování na závodní dráze AUTO, testování na závodní dráze MOTO či kurz sportovní jízdy. Modrý voucher nabízí kromě modrých ponožek i kurzy bezpečné a sportovní jízdy na malém okruhu polygonu. Šedý voucher s šedými ponožkami je univerzální. Je tak ideálním dárkem, jehož konkrétní podobu si vybere sám obdarovaný.

Atraktivní jsou podle Zajíčkové i samotné ponožky. „Kromě uplatnění při kurzu či taxijízdě na autodromu jsou vhodné i jako cool doplněk do zaměstnání, do společnosti, při sportování či zábavě. Náš příběh jim dodává závodnickou duší a číslo 33 označuje stáří našeho okruhu. Ponožky jsme vyrobili v limitované edici právě k oslavám třiatřicátého výročí závodní dráhy,“ doplnila.

Zájemci o vouchery najdou podrobné informace na adrese www.autodrom-most.cz, nabídka platí do 23. prosince. Ve středu 7. prosince začne na www.e-region.cz soutěž o poukazy v hodnotě téměř 11 000 korun. Sledujte proto web a facebook magazínu.