e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Dohazovač pro Kateřinu Brožovou

publikováno: 5.11.2010, kategorie: Divadlo a film, autor: Karel Fiala

Sdílet: facebook twitter google+

Městské divadlo v Žatci uvede ve středu 10. listopadu od 19:30 hod . úspěšnou činohru amerického autora Lawrence Romana. Ta  se odehrává v luxusním bytě, kde žije Stephanie Millsová se svou matkou Grace. Emancipovaná, velmi bohatá osmatřicetiletá Stephanie, úspěšná manažerka, odejde od firmy, kde pracovala, protože si v poslední chvíli uvědomila, že jí pro samou práci a kariéru nezbyl čas na soukromý život.

Že si nestačila najít partnera, natož vdát se a mít děti, na které se už dlouho těší její čiperná matka Grace. Stevie se proto rozhodne jednat rázně, jak má ve zvyku. Její bývalý šéf jí doporučil Robina McFee, který pomáhá zámožným klientům při výběru vhodného partnera a který i jemu pomohl najít manželku.

Suverénně se chovající Robin, zjevně úspěšný muž, očividně není sebevědomé Stevie sympatický a po chuti jí není ani tento způsob seznamování. Musí však Robinovi odpovědět i na intimní dotazy, jak si svého partnera představuje, jaké má na něj požadavky. Stejně jako Robin Stevie nijak neokouzlí ani první dva nápadníci, které za ní ze své stáje pošle. Avšak k všeobecnému překvapení po několika nečekaných zvratech všechno dobře dopadne - a na své si přijde i matka Grace.

Ve hře se   představí Kateřina Brožová, Dana Syslová, Aleš Procházka, Miloslav Mejzlík, Jaromír Meduna a Richard Trsťan. Tato komedie bude uvedena jako první  po letní nucené přestávce žateckého divadla. Kompletní program najdete na www.divadlozatec.cz.