e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Letní kino v Klášterci začíná opět promítat

publikováno: 5.7.2019, kategorie: Divadlo a film, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Po třech letech se opět bude promítat v letním kině v Klášterci nad Ohří. Letní areál poblíž zámeckého parku prošel v poslední době stavebními úpravami cest, toalet i objektu občerstvení. Prvním filmem, který můžete v kláštereckém letňáku vidět bude ve čtvrtek 11. července hit Bohemian Rhapsody o legendární kapele Queen a Freddie Mercurym.

Od půlky července do půlky srpna jsou pro diváky připravené i další filmové trháky, jako jsou české komedie Ženy v běhu a Po čem muži touží, americký muzikál Zrodila se hvězda i animované filmy pro děti. V srpnu se můžete těšit na filmový maratón, který nabídne festivalů film Padesát odstínů... na jeden zátah. Promítá se od pátku do neděle vždy od 21,30 hodin, vstupné je 80 korun. Celý program kina najdete v Kalendáři akcí.

Kino Egerie v Klášterci nad Ohří získalo ocenění od Distribuční společnosti CinemArt za skvělou propagaci a vynikající výsledky v návštěvnosti kina, která se pohybuje kolem 45 návštěvníků na jedno promítání. V České republice jde o nadprůměrné číslo. Cena byla udělena v kategorii jednosálových kin a kromě Klášterce nad Ohří ji v České republice získal jen Varnsdorf.

Foto: CinemArt.