e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Detektivní prázdniny v Luně

publikováno: 5.7.2015, kategorie: Pro děti, autor: Kateřina Hajmová

Sdílet: facebook twitter google+

Při Městské knihovně Louny probíhá příměstský tábor již druhým rokem. Letos se přihlásilo přes šedesát děti, starat se o ně budou zaměstnanci knihovny a brigádníci. Provoz je hrazen částečně z grantu MV ČR v rámci preventivních programů. Děti mají tábor zdarma. V Klub(ovně) Luna je pro děti připraven pestrý program probíhající každý všední den od 8 do 18 hodin.

Jako každoročně i letos na děti čeká velká prázdninová hra, kterou je provede zkušený soukromý detektiv Jedlička. Spolu s ním budou moci pátrat po zloději, který z Městské knihovny v Lounech odcizil vzácnou Jeronýmovu pečeť. Aby pátrání mohlo býti úspěšné, seznámí se začínající detektivové s forenzními vědami jako je například daktyloskopie a sami si jednotlivé kriminalistické postupy vyzkouší v průběhu prázdnin. V programu nebudou chybět ani zajímavé pohybové hry, výtvarné dílny a výlety. Nejbližší výlet se bude konat ve čtvrtek 9.7. kdy pojedeme navštívit Muzeum policie ČR v Praze. 

Prázdninový program Příměstského tábora v Klub(ovně) Luna je zdarma. Přihlásit se můžete v Klub(ovně) Luna. Více informací naleznete na www.facebook.com/KlubovnaLuna