e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Festival videoklipů poprvé v Mostě

publikováno: 4.10.2010, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: Alena Průšová

Sdílet: facebook twitter google+

Amatérské regionální kapely dostávají možnost zviditelnit se díky prvnímu ročníku FEST KLIP. Jedná se o festival hudebních videoklipů, který se bude konat 14. listopadu v kulturním domě Medúza v Mostě. Účastnit se mohou mladí i staří, začínající či zkušení muzikanti z celého regionu.

Vstup na festival je pro veřejnost zdarma. Za přispění Ústeckého kraje se během akce budou promítat ty nejlepší videoklipy přihlášených kapel, které vybere odborná porota a možnost hlasovat mají už dnes fanoušci i na internetu. Na diváky čeká bohatý program včetně živých hudební vystoupení.

Přihlásit na FEST KLIP se může každá skupina, která má videoklip bez ohledu na to, jestli je natočen amatérským či profesionálním způsobem. Šance se tak nabízí třeba těm, kteří dosud neměli příležitost vystoupit před zraky diváků.

Zájemci o účast na festivalu se mohou obrátit na mail festklip@seznam.cz nebo oficiální webovou stránku www.festklip.cz, kde je také  možné přímo vkládat soutěžní klipy a získat další potřebné informace o této akci.