e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Lístky na pohádkové safari v zooparku už jsou v prodeji

publikováno: 4.6.2017, kategorie: Pro děti, autor: Martina Pelcová

Sdílet: facebook twitter google+

Zájemci o jízdenky na oblíbené letní Pohádkové safari v chomutovském zooparku si už mohou objednávat místa pomocí online formuláře na webových stránkách zooparku. Do začátku jízd večerním zooparku plným pohádkových postav přitom zbývají více než 2 měsíce. 

Stačí vyplnit formulář, specifikovat o kolik jízdenek pro dospělého a pro dítě se jedná a formulář odeslat. Na e-mail přijdou objednateli údaje k platbě, kterou je nutné provést bankovním převodem do čtrnácti dnů od objednání a unikátní kód, který předloží v den konání akce v zooparku a za který získají jízdenky. 

Cesty do světa bytostí z českých i zahraničních pohádek se uskuteční tradičně druhý a třetí srpnový víkend. Přesné datum konání akce je 11., 12., 18. a 19. srpna. První vůz vyjede vždy v 18,00 hodin. Cesta, během které potěší děti i dospělé více než sedm desítek nejrůznějších pohádkových postaviček, trvá asi hodinu. Návštěvníci mohou po celou dobu sledovat dění z pohodlí sedadel safari expresu a zoovláčku. 

Jízdenky nebude v letošním roce možné zakoupit na vstupní pokladně zooparku. Na místě konání akce potom budou v prodeji pouze jízdenky, které zoopark nevyprodá v předprodeji.