e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Klášterec ožívá, opět můžete pro minerálku

publikováno: 4.5.2020, kategorie: Zajímavosti, autor: Adéla Václavíková

Sdílet: facebook twitter google+

Po uvolnění vládních opatření město Klášterec nad Ohří opět otevřelo pitné pavilony v Lázních Evženie. Pro kláštereckou minerálku si můžete nyní dojít každý den. Otevřela se také turistická informační centra a knihovna. Na otevření se připravuje i zámek a kino Egerie.

Pitný pavilon s Kláštereckým a Městským pramenem je otevřen od pondělí do neděle od 8,30 do 17,00 hodin. Pitný pavilon Evženie je rovněž otevřen každý den, a to od 10,30 do 17,00 hodin. Vstup do objektů je umožněn pouze po jednom a samozřejmě se zakrytými dýchacími cestami. Venku by pak návštěvníci měli dodržovat rozestupy. Obě provozovny byly před otevřením kompletně dezinfikovány.

V pondělí 27. dubna se také otevřela turistická informační centra či městská knihovna, která hned první den přilákala 150 čtenářů, 119 zavítalo do oddělení pro dospělé a 31 do oddělení pro děti a mládež.

Pokud se nezmění současný harmonogram uvolňování vládních opatření, v úterý 26. května se otevře zámek a ve středu 3. června se veřejnosti otevře kino Egerie.