e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Offroady se vrací do Bezděkova u Žatce

publikováno: 4.4.2014, kategorie: Sport, autor: Karel Fiala

Sdílet: facebook twitter google+

Po roce se do prostoru závodiště v obci Bezděkov na Žatecku vrací soutěž terénních osobních aut jezdících v těžkém terénu s názvem Offroad trial. V sobotu 12. a neděli 13. dubna se tam sjedou posádky z celé České i Slovenské republiky. V doprovodném programu uvidíte ukázky vojenské historie, ultralehká letadla a uslyšíte regionální kapely.

Areál u místního rybníka byl během podzimu a zimy proměněn téměř k nepoznání. Došlo zde totiž k velkému sesuvu půdy. Pořadatelé byly nucení zapojit do úprav těžkou techniku a areál upravit pro konání této i dalších akcí.

Jednotlivé vozy jsou rozděleny do několika kategorii. Vždy podle rozměrů a výkonnosti. Návštěvníci se mohou těšit takém na velké množství doprovodného programu. Připraveny budou koncerty regionálních kapel, ale také ukázky vojenské historie nebo přelet ultra lehkých letadel. Malé děti se pak také vyřádí zcela zdarma na kolotoči nebo skákacím hradu. Podrobnosti o závodech a pravidlech si můžete najít vždy na: www.offroadtrial.cz nebo na www.offroadklemo.cz

Program: 

Soutěže  v sekcích budou zahájeny vždy od 10,00 hodin Ukončení je naplánováno v sobotu kolem 18,00 a neděle kolem 16,00 hodin. 

Doprovodný program: 

sobota 12. 4.
12,00 hodin - Hasiči Postoloprty – zásah u nehody 
14,00 hodin - Klub vojenské historie – ukázka historické bitvy 
15,00 hodin - Přelet ultralehkých letadel nad areálem soutěže
15,05 hodin - podium – koncerty regionálních kapel Hlahol Teplice, Schlak, Mastergate, St. Age a další

Dále budou připraveny jízdy předváděcích vozů, kolotoč a skákací hrad pro děti zdarma. Vstupné: 80 Kč, děti 50 Kč.