e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Na pouť i hudební festival do Touchovic

publikováno: 3.8.2016, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: Ladislav Bába

Sdílet: facebook twitter google+

Hned dvě letní slavnosti se chystají v obci Touchovice nedaleko Loun. První již tuto sobotu 6. srpna a její tradiční pouť, která bude pokračovat i v neděli. Druhá akce - hudební festival - se uskuteční v sobotu 20. srpna

První slavnost se uskuteční již tento týden, o víkendu 6. - 7. srpna. Koná se zde totiž tradiční Touchovická pouť 2016. Program začne v sobotu od 20,00 hodin pouťovou zábavou a k tanci i poslechu bude hrát kapela "No to snad není možný“ a jako host vystoupí Jan Urban, účinkující v muzikálu Pomáda. Na závěr je připraven ohňostroj. Nedělní program zahájí ve 14,00 hodin Dědkové z Kentucky. Poté bude následovat Westernová show Vládi Špáni, vystoupení Magdaleny Urbanové a po 15. hodině přijdou na řadu postoloprtské mažoretky. Poté bude potěší posluchače Bohuš Matuš, k tanci pozve Vlastimil Harapes a k tanci a poslechu zahrají opět Dědkové z Kentucky.

Druhá avízová akce se uskuteční v sobotu 20. srpna a tentokrát to bude již čtvrtý open air hudební festival Touchenfest. Program začne v 15,00 hodin a postupně se představí skupiny Matahari, The fialky, Plán B, Not Perfekt, Sekond End, Kola dokola a Deakem. 

Na obě akce je vstupné 100 korun.